Hvad kan 6th Sense Solution tilbyde?

Vi arbejder med design, udvikling og portering af Windows CE/XP Embedded images til diverse hardware platforme. Så skal du igang med Windows CE/XPe, kan vi hjælpe dig med at undgå de typiske fejltagelser, og give dit produkt det rigtige kick-off.

Mangler du en device driver til et proprietært hardware-interface eller portering af en eksisterende driver, så kan vi hjælpe dig gerne. Vi har tidligere lavet device drivere til LCD, I2C, I/O, memory mapped devices, ups og watchdog.

 

XIU hardware platform

XIU er et x86 baseret target der kan køre Linux, Windows CE 6.0 og Windows XPembedded/XPstandard.

Der er 6 serielle porte(232/485/422), LAN, audio, VGA, USB, 4 digital in/out og hw watchdog. Dette target er velegnet til 'headless' operation i mobile systemer.

Den valgte hardware konfiguration og OS kan leveres med et komplet applikations framework i eks. C#, der understøtter XIUs infrastruktur mht. watchdog, I/O osv. Der er funktioner for datalogning, applikationsopdatering, opstart/genstart/nedlukning. Dette kan naturligvis tilpasses 'din applikation', sĂĄ du kun behøver at gøre det du er bedst til - selve applikations koden.

Talesyntese

Talesyntese er betegnelsen for et sprogteknologisk produkt, som omdanner skreven tekst/input til tale (lydfiler) eller til 'live' lyd. Vi har erfaringer i portering/integration af eksisterende TTS-produkter i Windows løsninger, herunder Windows CE.